ELLEN?

Jag som skriver den här bloggen heter Ellen och är 28 år. Jag bor med min sambo Pär och våra katter Kantele och Viola i Jakobstad, en liten men naggande god stad i Svenskfinlands hjärta. Jag gillar att skriva, därför bloggar jag. Jag hyser dessutom ett ganska osunt intresse för mig själv, det är väl en annan anledning. Den här bloggen fungerar också som en plats jag kan skriva av mig på, jag är en firm believer in ältande.

Jag ger liksom ingen kvalitetsgaranti när det gäller mitt bloggande. jag försöker titt som tätt skriva något klokare än vanligt, för jag har en massa åsikter, men jag orkar inte alltid. Dessutom tycker jag Youtube-klipp och musiktips är precis lika viktigt som att skriva om feminism, gemenskap, snällhet och det viktiga i att försöka tycka om sig själv, oavsett om man drar storlek XXL och är blek som Voldemorts röv (alltså jag).

Så länge jag filar på Romanen med stort R jobbar jag på Musikcafé After Eight och figurerar i olika sammanhang eftersom jag 1. inte kan säga nej 2. tycker om att vara med.

Ni når mig på ellen ( a ) aftereight punkt fi.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s