Första semesterdagen

Flyttlasset kom inte idag, utan kommer imorgon. Fick vi just veta, efter att rastlöst väntat på det hela dan. Besvikelsen alltså, hade sett fram emot att äta vår simpla kvällsvard vid ett matbord idag och inte i vår soffa, som för tillfället är enda platsen som finns att hänga på. Men okej. Imorgon.

Utöver det har jag haft en 10+ första semesterdag. Brakbrunch med paprika-svamp-seitansalami-äggröra, ett efterlängtat nummer av Vi Läser på hallmattan, bra läsning och påskpyssel. Påskpyssel eller pynt är inte något jag annars hänger mig åt, men vad ska man göra när man har extra fritid och en hoper gulliga ägg från Emmis höns i kylen? 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s