Influensi, influensa

   
    

  
Diverse utsikter från mitt viloläger idag. 

Gick inte att hålla ihop på ren viljestyrka längre, så idag har jag legat hemma och ägnat mig åt vad som verkar vara mitt livs mening these days: producera snor.

Tack och lov har jag katterna att hålla mig sällskap, tack och lov lever jag i en tid där ambitiösa dramaproduktioner och skamlösa realityshower slåss i TV-tablån och tack och lov har jag frysen full av glass från när Cittari hade 3 för 10-erbjudande på Ben&Jerrys *tittar drömmande ut genom fönstret, spanandes efter den tid som en gång var*. 
Och förresten; Mira! Tack för vykortet, blev så himla glad över ditt vykort!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s