Low key lördag

Började dagen med att försöka kurera en förkylning jag känner krypandes i mig medelst en stor jävla smoothie. Apelsin, kiwi, spenat och cirka en livsförbrukning ingefära. Matchade omedvetet med avocado-koriandermackor och när jag sen såg mina mentholcigg ligga på bordet föll allt på plats och Insta-magic happend, hehe.

Resten av dagen tänkte jag befinna mig i soffan, läsandes. Har en del tidningar jag inte hunnit läsa under januari och en pinfärsk lokaltidningsprenumeration PLUS nyaste Läckberg som jag i en stund av svårt deckarbegär köpte igår. Tänker inte ens försvara mitt bokval.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s