Dagen efter

These are the days jag önskar Fried Green Tomatoes fanns på Netflix. Vill alltid se klimakterie:iga nittiotalsdraman när jag är bakfull. Helst med Stark Kvinna som vinner över något i åtminstone en roll. För att påminna mig själv om att jag också kan övervinna bakfyllan kanske, jag vet inte vad det är som ligger bakom att jag vill se Under the Tuscan sun, Titanic, Legends of the Fall, Broarna i Madison County, Steel Magnolias och Fried Green Tomatoes dagar som dessa.

Utöver det har jag googlat ”Mary-kate Ashley Olsen cocaine rehab” i några timmar för att refresh my memory om deras skandaler. Livsviktigt.

Och det är väl ungefär allt jag åstadkommit idag. Orsaken till mitt tillstånd idag är dessa tre brudar igår; 

 
Vi hade traditionsenlig julmiddag och jag blev traditionsenligt jättefull och dansant. Idag har jag ont i nacken pga alla ”sexiga” hårslängar jag gjorde igår. Suck. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s