Vad skrattade du senast högt åt?

I don’t know about you men jag har alltid tyckt att folk som skrattar högt åt tv och serier är lite… konstiga. Visst det är kul, men sällan, sällan skrattar jag så det hörs överhuvudtaget. Och om jag mot förmodan gör det så är det aldrig ett riktigt skratt, utan mer ett frust och kanske ett godmodigt rusk på huvudet; ”ja, se den där Chandler” typ.

Men ibland så händer det att jag faktiskt bokstavligen skrattar åt tv. Som när jag såg det här i helgen och skrattade riktigt högt och hjärtligt, spolade tillbaka, kollade igen och skrattade högt (kanske inte lika hjärtligt den här gången men whatevz) igen. I give you… Liz Lemon.

När du nu återhämtat dig från skrattattacken jag räknar med att du fick (om inte – vad är det för fel på dig?!) har jag nu två frågor. Är DU en sån som skrattar högt, även när är ensam? I så fall hej då, oops, hade bara en fråga åt dig. Och om inte – ge mig ett klipp som fått dig att skratta högt! Låt oss tillsammans skratta bort alla bekymmer! LOL, nej, skämta ba, vad du än gör – trä INTE ett skratt på ett snöre, forcerad glättighet är det värsta som finns.

(Ibland när jag säger såna här saker som att det vore dödsfakta så önskar jag att jag hade tillgång till en gif som skulle visa nån som stämplade ett papper med ett stort rött TRUTH. För det är så det känns.)

Annonser

3 thoughts on “Vad skrattade du senast högt åt?

 1. Okej. Jag FNISSADE. Senast jag skrattade högt – ensam – var häromdan när jag lyssnade på Ted & Kaj-podden och dom pratade om österbottniska frysboxar (Pedersöre officiella bögdag heter avsnittet – http://arenan.yle.fi/1-3127033). Det var t.o.m. så superklyschigt att jag drack te och hade stora problem med att svälja. Jag var tvungen att PAUSA.

  Gilla

  • Har faktiskt a l d r i g tagit del av något Pleppo-producerat, inte hört en enda sketch, inte läst boken, inte sett showen. Har egentligen ingen ursäkt. Kanske din kommentar här är den sista pushen jag behövde? 😀

   Gilla

   • OJ! *Pushar* 😀 Det var nog av Plepponostalgiska skäl som jag började lyssna på den här podden. Jag är annars inget poddfan och lyssnar i princip aldrig på radio nuförtiden men jag hade riktigt trevligt med Ted och Kaj, det märks liksom att de är erfarna och att det är avslappnat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s