Det kom ett paket

Jag fick ett AdLibris-presentkort av min kusin och hennes pojkvän till födelsedagen – tack! – och igår fick jag äntligen böckerna jag beställde.

image

Skulle egentligen mest köpa Jonas Hassen Khemiris nya, som jag sett fram emot en livstid typ. Meeen, min vana trogen slank det ner några pockets i köpvagnen. En ny Glaskupan, eftersom jag gav mitt förra ex till Quynh i somras efter att han tjatat en vecka (och lovat mig tofu som tack), de två uppföljarna till Att föda ett barn och så två inte så vilda wildcards.

image

Kolla vad fina! Älskar de här små klassikerpocket-serierna om fyra Albert Bonniers ger ut (Glaskupan ingår i deras feministklassiker-serie förresten) och de här två ingår i arbetarlitteratur-serien. Alla serier är skitsnygga, man köper dem lika mycket för pärmen som för innehållet.

Hur som helst – new books yay!

Annonser

4 thoughts on “Det kom ett paket

  1. Najs! Jag köar på bibban på Khemiri! Har du läst första delen om hemmafru-Maj redan? Vad tyckte du? Är själv sugen på att fortsätta med de två andra delarna. 🙂

    Gilla

    • Har inte lsät första delen ännu, men tänker att den ligger näst i kö! Jag älskar sån där lilla människans historia och så, så har mkt höga förväntningar! Vad tyckte du?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s