Helgens mest sedda Youtube-klipp

Jag och Emmi kollade den och reminicade över tidiga eftermiddagar i högstadiet när man kom hem, kollade tv och drack oboj. Det var en fin tid. Även om finsk TV bestod av Magic Bullet-reklamer på repeat 20 timmar i dygnet.

Kanske världens finaste kärlekslåt. OBS ej ironiskt pensionärig, tycker Gunnar Wiklund är grymt underskattad.

Obligatorisk Nilecity-referens, jag och Emmi kollade Nilecity på skrapig video jag vet inte hur många gånger på fredagskvällarna i högstadiet. Skulle Killing-gänget haft vett att hålla sig borta från media efter detta skulle jag fortfarande gilla dem. Men du måste göra Alla är fotografer, Johan Rheborg? Du MÅSTE ha en karriär, Robert Gustafsson?

Här tog jag bort en video med en låt jag först hade lagt upp, efter att Tove vänligt påpekade hur fel den var. Tove har så klart rätt, Vid foten av fjället är en kränkande låt och jag ber om ursäkt för att jag spridde den. Borde ha varit tydlig med att diskussionen kring klippet var just hur galet det är att något sådant funnits, för inte alls så längesen, och det borde jag ha varit tydlig med. Hur som helst är det onödigt att sprida rasistisk skit, så jag ber igen om ursäkt. Glömmer ibland bort vad som är okej att prata om sinsemellan i en annan kontext och vad som passar sig publikt.

Att roadtrippa med Emmi tar fram många minnen. Bl a min Ken Ring-plansch i pulpeten på femman. Real from the start.

Bra helg annars. Köpte nya lakan jag sova nyduschad i inatt, hollaaa!! Men nu ser jag och Nikko på Beyoncé & Jay-Z live. Yle Teema borde få Nobelpris i public service.

 

 

Annonser

2 thoughts on “Helgens mest sedda Youtube-klipp

  1. Hej Ellen,

    Brukar ofta lasa din blogg och tycker den ar valskriven och rolig! Maste dock idag beskarma mig over Jag ar lapp/vid foten av fjallet videon som jag faktiskt upplever som ratt krankande gentemot samerna, inte minst med tanke pa den diskriminering och elaka ordval (typ lapp) som de varit utsatta for i de nordiska landerna, och fortsatt blir utsatta for. Har manga samiska vanner som skulle ta illa upp av videon… anyways, sori mina moraltantsfasoner och keep up the good work med bloggen. Tove

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s