Godmorgon mofos

image

Lillan kaffi.

Är på väg till Haparanda med Emmi. Somnade före vi var i Kalajoki, men nu efter en skraplotts spänning (vann förstås ingenting, plötsligt händer det INTE), godis och en halvliter kaffe börjar jag kvickna till.

Har en lång vecka bakom mig med åtta gånger mer bloggläsare än vanligt dvs mental stress för att verka så cool about it som möjligt, jobb så klart och massa folk på jobbet, ny telefon och fyrtio olika appar att logga in på på nytt och ditt iCloud man måste verifiera om och om igen (definitionen av ett lyxproblem), 24/7 av att vara nykär vilket mest bara är utmattande, och allt för lite sömn.

Men hej, svenskt snus och lågprismöbler, det är grejer det. Dessutom kan Emmi föredömligt många Nilecity-citat att fördriva tiden med.

Annonser

2 thoughts on “Godmorgon mofos

  1. Läste i förbifarten att ni ska kolla in ”svenskt snusk”. Stannade upp, funderade vad i hela friden svenskt snusk är. Ny godissort, utmanande kläder, live porruppvisning? Läste om mening och insåg att det handlade om svenskt SNUS. Lite dyslexi kan alltid förgylla ens dag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s