Tävling: Där ljuset faller som vackrast

image

Kolla, här är vår LittSkapsgrupp antologi som innehåller min novell Brorsan och havet. Fick mina fri-ex idag på posten och nu sitter jag här med några stycken extra alltså. Tänkte att jag skulle ge bort ett ex åt nån läsare som vill ha en gratis bok. Förutom min novell innehåller antologin högklassiga texter av alla min LittSkap-vänner. Är så stolt över att vara med i den här boken för alla texter är så rövens bra. Så, vill ni ha lite sommarläsning, kommentera och berätta varför just DU ska vinna. Skämta ba, det räcker med att ni kommenterar så lottar jag ut en bok på ska vi säga söndag? Söndag.

Annonser

15 thoughts on “Tävling: Där ljuset faller som vackrast

 1. Nåmen självfallet är jag intresserad av detta!! MEN DÅ MÅSTE DU SIGNERA om jag vinner den. :3 (Annars köper jag ett eget exemplar. Då måste du också signera.)

  Gilla

 2. Ja! Vill absolut ha boken, är ju nyfiken på själva programmet så läser gärna vad ni åstadkommit. Dessutom är det aldrig fel att läsa mer finlandssvenskt! 🙂

  Gilla

 3. Åh vad härligt det skulle va att vinna boken! Ser mig själv som en som läser böcker, men är inne i värsta svackan, blir nog inte många färdiglästa om jag räknar ihop årets saldo… En antologi kanske är lösningen. Fint att du lottar ut ett av dina gratisexemplar.

  Gilla

 4. Jag vill också vara med i utlottningen! Det är tackvare dig jag blev en bokmal, Ellen! När jag var 8 år och flyttade ner från Lappland hade jag aldrig träffat någon som läste så mycket som du. Jag ville vara som du och tvingade mig själv att läsa tills jag blev riktigt bra på det och började knarka bl.a. Tvillingarna tillsammans med dig. Fast du hann alltid läsa alla före mig.
  Jag måste absolut ha en bok av dig i min bokhylla!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s