Måndag

Veckan börjar som en spark i röven med jobb 7-14 och fullmäktigemöte 14-evinnerligheten. Det är självvalt, men alltså ibland kan jag inte låta bli att tänka att det vore skönt att vara katt och kunna sova 20 timmar i dygnet och inte kräva desto mer stimulans än ett papper i ett snöre och en full matkopp. Ack, min mänsklighet, den kommer bli min död.

Men fick TLC-tröjan idag, wohoo!Vore det inte så att jag misstänker att det är emot den oskrivna dresscoden att ha tröjor med budskapet crazy sexy cool i kommunalpolitiska sammanhang, skulle jag ta på mig den nu och aldrig ta av mig den mera. Men ja. Ibland måste man leka vuxen också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s