Litteratur- (och låt) tips

Mitt ben är utsträckt i tomheten på Volts sida av sängen. Hans lakan är redan så sommarsvala de kan bli, prasslar i all sin anemi. Det har förmodligen gått flera timmar sedan han stigit upp, också värmen har försvunnit från lakanen intill mina.

Min kompis och kurskamrat i Littskap Satu gick ju och vad Arvid Mörne-tävlingen här alldeles nyligen. Nu kan du läsa hennes mycket vinstvärdiga novell Vi varandra på hennes blogg. Tycker jag du ska göra.

Och så ser du på den här genialiska videon av Min stora sorg eller som jag brukar kalla henne – Min stora idol. Höhö. Mitt life goal no 1 är att passa i sån sval och bara-råka-va-sexig nittitalsfrisyr. Life goal no 2 är att sova och det tänker jag göra nu. Efter jobb och sex timmar, nej vänta lite högre, SEX TIMMAR!!!! i fullmäktigemöte så skulle jag lätt skippa alla future hairgoals om jag fick sovmorgon imorgon.

Annonser

One thought on “Litteratur- (och låt) tips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s