Crazy sexy cool

image1xxl

På tal om sommarkläder, beställde den här lilla bebisen (tröjan alltså) igår. Brukar inte köpa kläder med tryck typ någonsin, men alltså ser man en TLC-tröja på plus size-sidan på Asos, då köper man dem. No questions asked. Älskar TLC, älskar Asos fetto-kläder, de är lugnt bäst i sin prisklass. Obs, de är rätt stora i storlekarna, så kan löna sig att ta en storlek mindre än vad man vanligtvis gör. Blir ni sugna finns tröjan här, där bilden också är lånad från. Fashion sommar 2015, bring it on.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s