Pa pa

11125810_10153019074499107_2027240682_n

Imorse åkte den här lilla skitstöveln hem till Moldavien. Han på ryggen alltså, inte jag. Jag grät nästan hela förmiddagen, min vana trogen. Om det är en sak jag inte klarar av är det hej då:n. Hej dån:n och Extreme home makeover. Gråter alltid. Men usch, det blir tomt utan Vlaicu. Vem ska nu förse oss med fantastiska oneliners och nya rumänska svordomar? :(((

Men utöver det så börjar det kännas som att jag håller på att vakna upp ur min vårsvacka vilket jag tackar för. 2015 hittills har varit skittungt, mycket för att jag har varit så HIMLA mycket sjuk och hängig, men nu, nu ser jag nån slags ljusning vid horisonten. Att det snart är säsong för havsbad, terasshäng och nypäärona hjälper ju lite också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s