Saker som håller mig vaken

Hjärtvärk pga svåra beslut (berättar mera sen),
en döende lunginflammation,
hosta,
weltschmerz,
snuva,
stress,
magknip,

ungefär i den ordningen.

Alltid när jag deppar går jag tillbaka till den musik jag lyssnade på i högstadiet, musiken från då har liksom blivit soundtracket till mitt depp, kanske för att jag var konstant deppig högstadiet igenom. Tonåren och ~*de stora känslorna*~. Skillnaden från deppet då och nu är kanske att jag förstår idag att det kommer bättre tider. Jag väntar med öppna armar på de tiderna nu och när de kommer lovar jag att försöka komma ihåg att vara tacksam.

Här är i alla fall min högstadieblues, finally sammanställd i en och samma lista. Ingen kvalitetsgaranti.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s