Bullerbybloggen

Bullerby-böckerna är långt ifrån Astrid Lindgrens bästa, men jag gillar dom ändå rätt så mycket, för de är det tryggaste jag vet. Det hemskaste som finns där är en alkohliserad gammal skomakare och han är inte hemskare än att man ändå vågar gå in dit in case of snöyra.

Jag har svårt att sova utan ljud av något slag, gärna något jag inte behöver koncentrera mig på och inget med nån slags som helst spänning.

Plussar man dessa två faktum ihop så kommer man gansak snabbt fram till att nyheten om att Spotify nu har Bullerbyn – läst av Astrid själv, världens bäst sagotant – och en hel del annat är det bästa som hänt mig på en tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s