Horisontin reunalta

Min kompis Johan spelar väl i en sisådär trehundra band, men det här är min favorit av alla hans band, Hermanni Turkki – och i dag kom deras nya musikvideo, woop woop! Blir alltis på bra humör och vill rymma med en cirkus, stanna upp hela nätterna och bli kär när jag hör på HT, så jag tror det är ett mycket bra betyg. Om ni har chansen att se dem live, gör det. tänker ännu ibland på när jag såg dem på gatan i Hesa för två år sen, det var fint.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s