Köpmannamässa

Har inte bloggat i helgen för jag har jobbat typ hela tiden pga köpmannamässa. När jag inte har jobbat så har jag och Nikko kommit på vad vårt punkband (som vi tydligen ska starta, jag har startat många punkband i min dagar, för jag är ganska bra på att hitta på namn, men dålig på att musicera) ska heta. Lessarpojka på speed.

En produktiv helg m a o.

 

Annonser

2 thoughts on “Köpmannamässa

  1. Hahah, om ändå ens hälften av alla de där banden man startat bara för att man kommit på ett bra namn skulle bli av… Då kanske man till och med hade lärt sig bemästra ett instrument vid det här laget istället för att bara prata om det.
    Min senaste idé är att starta ett blackmetalband med bara kvinnor som skulle heta ”Betrayed by Uterus”, och alla låtar skulle handla om mens.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s