Världens bästa recept

10743787_10152286249796486_63062838_n

Alltså jo, jag vet, bilden är inte så inspirerande men här går min plikt som medmänniska och vegetarian före estetiken. Jag MÅSTE nämligen dela med mig av det här receptet, för det är så sjukt enkelt och gott. Vi pratar godaste bullarna du ätit, kött- eller inte. Jag fick receptet av syrran som i sin tur fått det av sin svärmor och jag har gjort vegebullarna två gånger bara den här veckan. alla jag bjudit dem på, två köttätare och en vegetarian har vairt lyriska, så tro mig. Du VILL testa. Jag har använt nån billig (osaltad) nötblandning med hasselnötter, mandel och cashew och emmentalost, men det där gör man som man vill. Jag har också rivit ner en hel lök istället för en halv för lök=gott.

Varsågoda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s