Med mig och ryggskottet är det bättre

IMG_2820

Och livet fortsätter i sakta mak hemma hos oss. Jag stickar baby-vantar så det glöder om stickorna, dricker kaffe med grannar och vänner och somnar med spinnande katter runt huvudet. Skönt, ospännande och slött. Idag ska jag och brorsan t ex göra halloumi, couscous och ”kall sås” (på brorsans beställning) och sen tänkte jag kanske börja med ett par vuxenvantar. Ni hör ju vilken bladvändare mitt liv är.

 

Kindness har ju släppt ny skivaförresten och  det kan jag nog godt lide. House från förra skivan är fortfarande en av mina bästa låtar evööör. LIFEANTHEM RIGHT THERE.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s