Ålder

Idag började bra, jag hade hittat en privat (! känner mig som en samlingspartist, lol) tandläkare jag gillade och bokat tandläkartid för första gången på sjukt många år. Inte akuttid, utan en check-up. Kände mig så vuxen och ansvarsfull. Sen dippade dagen rejält och jag blev skitless och smyggrät lite på toa – swish! tillbaka till tonåren.

Kommer snart inte ihåg hur gammal jag är på riktigt.

Annonser

2 thoughts on “Ålder

  1. naaaaaw ❤ jag är rörd över din dedikation till den här kommentaren (gifs!!! i en kommentar!!! framtiden är här) och dessutom lite lätt dreglig. zlatan ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s