Alla vilda

stenberg2-jpg

Förutom att vara på en helt underbar LittSkap-helg i Åbo såg jag också en helt underbar dokumentär i helgen, Alla vilda om nyss bortgångna Birgitta Stenberg. Kan inte rekommendera den varmt nog, är nu så pass Birgitta-frälst att jag ska ta mig en sväng till bibban för att låna hem nån av hennes böcker. Dessutom är det september-start och officiellt höst, så boksuget är större än normalt. Och så ska jag söka stickmönster för vinterns handarbetsprojekt – sticka en tröja. Har tröttnat på att bara sticka sockor och vantar, de utmanar mig inte längre. Så nu ska jag övervinna mitt bristande tålamod och göra nåt större. Bibba eller inte, stickmönster or not, Alla vilda ser ni en månad ännu på SVT Play. Varsågoda.

Annonser

One thought on “Alla vilda

  1. Jaaaa! Såg en snutt ur den där dokumentären för något år sen men kände inte till Birgitta och glömde bort vad den hette och har försökt googla typ ”svensk tant+konstnärer+paris” för att hitta den men inte kommit någon vart (vilket kanske inte är så konstigt). Så tack! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s