Ett minimi av aktivitet

IMG_3025 IMG_3029IMG_3021

Idag tror jag jag slog rekord i att göra lite. Idag har jag gjort minst av alla dar i hela mitt liv typ. Eventuellt gjorde jag mindre dagarna efter att jag opererade bort tonsillerna på år 2000, men efter det så kommer den här dagen. Min helg blev ganska intensiv med Oulu-besök och Ronjas födelsedagsfirande och Jutta hemma från Köpenhamn och mensvärken from hell (svimmade helt oironiskt tidig lördagmorgon, tack för den), så jag passade på idag, sista måndagen på länge jag kan göra ingenting. Känner mig smutsig, så lite har jag gjort idag. Men Drömfakulteten är bra, typ skitbra.

Annonser

4 thoughts on “Ett minimi av aktivitet

  1. Höödö: en dag som denna behöver man inte så mycket mera än tåll in se i håre (om man kan) och läsa en god bok eller två. Hälsningar från ACS i Åbo, förresten!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s