Kakburken

Om ni inte har annat för er idag – och varför skulle ni ha det – så tycker jag ni ska klicka er in på SRs hemsida och lyssna på min husgudinnas Kakan Hermanssons sommarprat från i fredags. Hon är så bra. Hon är så bra, så bra, så bra. Blir så glad av att hon finns. Sen tycker jag ni kan lyssna på Athena Farrokzhad också, förstås. Smarta brudar med sunda värderingar som får komma till tals – det gör mig glad. Tyvärr händer det ju alldeles för sällan – alltså, smarta brudar med sunda värderingar finns det ju gott om – men att de får komma till tals, det är inte självklart. Så kom ihåg att lyssna när de gör det.

PEACE OUT!
xx

PS Fick världens finaste mejl av en läsare (kan inte använda det uttrycket mer i år, det stiger mig åt huvudet, ”en läsare”, fniss) idag som helt gjorde min dag. Tack!!!

Annonser

6 thoughts on “Kakburken

  1. Tycker Kakans sommarprat var helt okej. Lite för mycket musik som störde rytmen dock. Bäst tycker jag Bea Uusma, Anges Wold och Fredrik Wikingsson var (av de som jag lyssnat på, vilket inte är alltför många).
    Det såg lite skralt ut med bra sommarpratare när de announcades, men det blev ju rätt många intressanta till slut ändå.

    Gilla

  2. Athenas sommarprat var sprakande. Det brann. Hennes egen text blandad med andras rader. Rörde om i mitt huvud. Störde mitt i den heta, ordnade svenska sommardagen på ett välkommet och viktigt sätt. Själen och hjärtat lyssnade intensivt. Åh, vad jag gillade Athenas timme. Christian Falk och Navid Modiri – finfina sommarpratare. Och stillsamma Kjell Westö tyckte jag också om.
    Och TACK för att du påminde om Kakan – tappade fart i lyssnandet och glömde bort att hon också skulle bidra med en timme av sin tid. Underbart att ha det att se framemot! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s