Hard knock life

10478117_694669707271838_4938607992268101884_n

Jobba? Jag? Foto: Ragnar Rael

Idag har jag simmat, solat, sovit, läst en bra bok, druckit en öl och ätit chips till middag.

Det här är första året jag har annan nyans på huden än Snövit-och-de-sju-dvärgarna-som-alla-är-blinda-för-de-råkade-titta-rakt-på-mina-ben-i-solljus. Det är skrämmande hur beroendeframkallande det är. Senast jag hade en solbränna var när jag sommarjobbade på ett ställe de hade solarium. Såg ut som en läderväska den sommaren. Ska försöka hejda mig före jag uppnår den effekten igen.

Imorgon ska jag typ göra samma sak.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s