I got 99 problems but vacation ain’t one

10569988_10204429727602675_1580524732_n

Dagens outfit: Katthårig och söndrig tee: jobbet. Påsar under ögonen: Vintage. Hudfärg: Nyansen ”Haven’t had vacation yet”.

Nu är den här – semestern. Jag är helt kolsyrig i kroppen över tanken på fyra veckor ledigt. FYRA VECKOR. Jag känner redan hur den sura, trötta, människohatande stressfittan jag varit den senaste månaden är borta. Här finns bara harmoniska, glada, underbara, blejka, fejta och fab:iga JAG. Välkommen tillbaka Ellen.

Nu ska jag dricka en öl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s