Torka

Who am I kidding? Det här går inte. Jag får inte ur mig något alls, det står helt still på skriv-fronten, inte bara här på bloggen men överallt. Det jag måste skriva pressar jag ur mig som vatten ur en sten.

Jag får inte så mycket annat gjort heller. Det enda jag har gjort de senaste veckorna är att sova eller tänka på att sova. Min lägenhet ser ut som crap för de enda gångerna jag är hemma sover jag. Jag är superirriterad på allting hela tiden. Jag har kommit in i en dålig rutin och nu vet jag inte hur jag ska bryta den. Det känns som att jag drunknar. Varningsklockor, varningsklockor.

Så därför tar jag nu en lite semi-officiell bloggsemester. Jag kanske uppdaterar nån gång, men håll inte andan. En sak mindre att tänka på. Och så ses vi till hösten, om en månad eller två, när jag har städat lägenheten, Jeppis Pride är över, jag har eller har haft semester och jag inte längre hatar allt och alla. Can’t wait.

Trevlig sommar!

Annonser

One thought on “Torka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s