Veckans skiva

kelis-food

Är i Vasa idag för loppisrunda maximum med syrran. Så länge jag förhoppningsvis fyndar billiga plagg från svunna tider tycker jag ni ska lyssna på Kelis nya skiva Food, som är supahdupahfly och således kickstarta den här veckan. Riktigt snygg soul är det skönaste som finns, förutom riktigt ful soul som är snäppet bättre. Jag tänker försöka göra den här veckan skitbra, bara för att jag är så trött på att vara sjuk. Jag har fortfarande mördaront i halsen, men det går väl om.

Igår kväll hade jag och syrran planerat in en spakväll. Vi åt pizza och gjorde blonda slingor åt mig (så nu är jag blondare än vad jag varit på många år). Spakväll 4 life, hehe.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s