Your voice is soft like summer rain

Med den här videon som cirkulerat på min Facebook-feed idag önskar jag er en god helg. Jag ska på middag med M-klubben ikväll och därefter inte göra så mycket. Har just suttit med Cata och HQ och pratar HBT-frågor och Jeppis Pride i en mikrofon, så har ni tur får ni höra det nån gång. Jag och HQ fick mersmak för radiopratet och tänkte starta egen podd, Sakre man kan ha skulle den heta. Där kunde vi lista saker man kan ha. ”En mårdfällo till exempel kan man ha.” ”Två mårdfällor kan man å haa!”. Ni förstår, fredagshumor.

Nu tänkte jag gå och köpa mig en marknadslakritsrem (det ordet alltså).  Adios!

Annonser

2 thoughts on “Your voice is soft like summer rain

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s