Them new babies

nike_wmns_air_max_90_essential_black_violet_frost_anthracite_cool_grey_616730-002_5_

Så här ser mina nya babies ut, mina Nikes jag köpte i Köpenhamn. Är så jävla nöjd med dem, de är så fina OCH dessutom var de 30 % off. Ska ta äkta bildbevis nån dag, men jag har inte orkat ladda om kameran efter semestern än. Ni får bara så lov att lita på mig när jag säger att jag har ett sånt par på fötterna just nu. Älskar sneakers-trenden, mina trötta servitörsfötter jublar. Och mitt estetiska sinne, för det är ju så jäkla snyggt med sneakers. Visst, visst, visst?

Nu måste jag köpa födelsedagspresent åt en två-åring. Jag gissar att en vinflaska inte kommer på fråga, heh.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s