SEMESTER!!!!!!

Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker semester är en av de vackraste orden i svenska språket just nu. Speciellt eftersom min semester började alldeles nyss. Imorgon åker jag till Stockholm (där jag ska träffa F baby) och senare till Skåne för att hälsa på modra mi och syster 1 & 3 och sen ännu till Köpenhamn där bl a Heidi finns. Är så SATANS PEPP att jag har svårt att sitta stilla.

Jag kanske bloggar under veckan, men inga garantier. Först och främst ska jag njuta av nåt annat än vardagen.
IMG_2518

Peace out!

Annonser

4 thoughts on “SEMESTER!!!!!!

    • jo, det är ju ett känt faktum att efter en semester så kan man producera flera bestsellers bara så där på energin man bunkrat upp med under nyss nämnda semester. ser fram memot det 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s