#TBTnr2

Jag har inte så mycket bilder från när jag bodde i Åbo, och nästan inga alls där ja är nykter, men här är några där jag är nästan nykter i alla fall.

tbt4tbt5tbt6tbt1

Tydligen gillade jag att dricka whiskey och ha clownnäsa. Och paisleymönstrade tröjor och rutiga skjortor och prickiga klänningar. Iik. Närbilden där min panna är lika lång som ett ljusår har min dåvaradne romans tagit, därför ser jag så gullig och kär ut. Little did I know… Ja herregud, de här throwback thursdays är jobbigare rent emotionellt än vad jag trodde.

En morgon till, sen är det SEMESTEEEEEER. Jag kan inte vänta till nästa vecka – jag har så mycket roligt inplanerat!

Annonser

2 thoughts on “#TBTnr2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s