Dagarna som går

Det verkar aldrig finnas tid att blogga och ändå vet jag inte vad jag gör med min tid. Jag jobbar förstås, skriver lite, hänger bara.

IMG_2634 IMG_2635

Ibland läser jag fina saker Magnus Carlson sagt om Håkan Hellström i Sonic. Känner nån absurd stolthet över Håkan, som om han var min, vilket jag är fullt medveten om att han inte är. Obs obs, ingen stalker. Gillar också Magnus Carlson for the record och jag var en av dem som köpte hans skiva. Kärlek är som nikotin osv osv osv.

IMG_2642 IMG_2643

En dag glömde jag kameran i café och fick tillbaka den full av såna här bilder. Tack kulturmontörerna.

IMG_2649

 

Och så filmade vi lite Dating School-grejs igår. Här gör Petter, en av huvudrollerna, fin för kameran med hjälp av en sprayflaska och en backspegel från en gammal bil.

Och så här rullar det på.Vad gör ni?

Annonser

2 thoughts on “Dagarna som går

  1. Hej Ellen!

    Tänkte bara informera dig om att du fick äran att bli den inledande personen i min ”Kvinnopepp” jag har på min blogg, bara för att jag tycker att du är så bra! Eftersom det är najs att läsa braiga saker om sig själv så berättar jag det åt dig, då får du också möjlighet att bli peppad, av dig själv! 🙂

    Ha en härlig vår!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s