Min helg so far

IMG_2610

Igår var jag fyra timmar på bio, von Triers Nymphomanic förstås. Under första dleen var vi fem i salongen, men under andra delen av filmen var jag ensam, det var en ganska konstig – men trevlig känsla. Måste ta en bild för jag tänker att det händer väldigt sällan att en är ensam på bio. Ströckte ut mig allt vad jag kunde och hoppades att personalen inte skulle glömma mig i salongen och låsa in mig. Filmen gillade jag (till största del), inte så ångestladdad som jag hade trott den skulle vara. Efter fyra timmar von Trier kände jag mig ganska tom i själen. Gick hem och lade mig tidigt, trots fredagkväll. Är glad att jag har kickat min FOMO, det är ytterst sällan jag får panik av att inte göra något längre. Kan också vara att jag har bara blivit lat.

IMG_2611

Eftersom jag lade mig tidigt vaknade jag också tidigt. Förmiddagen tillbringade jag med A-K. Vi drack kaffe och flanerade (mitt favoritverb just nu) på stan lite. Så skönt med sol och så skönt att gå på stan en lördagsförmiddag utan att det är en walk of shame.

IMG_2622

Jag köpte bön-spaghetti på Kruska, är pepp på att testa det. Försöker att inte äta så mycket gluten för tillfället, har så himla känslig mage, så då känns ju bön-spaghetti som en bra kompromiss, spaghetti vill en ju inte ge upp i första taget. Kruska är så himla mysigt annars, gillar det massor.

IMG_2624

Sen nämnde jag att jag skulle köpa garn och så ba fick jag en stor påse garn av AK, som håller på att sälja och ge bort saker eftersom hon snart ska flytta. Lyx!

IMG_2613

Sen ringde brorsan, han och pappa skruvade ihop tv-bord och hyllor, så jag gick till hans lägenhet för att hänga med dom. Brorsan sorterade konsoler och sladdar…

IMG_2615

… och pappa visade sina bästa youtube-klipp.

IMG_2617

Sen gick vi till Åldringsvännerna. De har kanske snyggaste väggen och skylten i stan. Vi sökte soffbord, men hittade inget.

IMG_2619

Men jag hittade (förstås, vet inte när jag senast gått in på ett loppis och INTE köpt nåt) en mintgrön radio till mitt kök. Den funkar och allt. Tänkte blasta Radio Vega och mina gamla blandband från gymnasiet i den, måste bara torka av den lite. Fast för tre euro gör det inte så mycket att den är lite smutsig.

IMG_2627IMG_2626

Resten av eftermiddagen har jag hängt hos brorsans, vi ringde hit massa folk och hade värsta kafferepet med glasspinnar och allt. Sen spelade vi Tekken och jag hade glömt hur roligt det är. Hade också glömt hur bra jag är (eeh…).

IMG_2603

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske lite dans? Hur som helst har mina balkonglampor som drivs med solenergi kommit igång igen efter vintern, så jag är glad. Det är så skönt med helg och så skönt med långa soliga dagar och spontanhäng i timmar med vänner. Jag känner mig helt energized to the max!

Annonser

2 thoughts on “Min helg so far

  1. låter som en mysig helg! vill också se nymphomaniac. jag skulle åka till london idag (är ju på utbyte och london ligger bara 4 timmar bort med buss) men har hela tiden gruvat mig över att jag inte egentligen har råd osv. och på grund av just fear of missing out kände jag att jag mååååste åååka. men så åkte jag inte och har istället städat och tvättat kläder! och ångrar mig inte! hinner ännu besöka london senare. men hade noll rena kläder…

    Gilla

    • jag tror du gjorde ett bra val! precis som du säger, london finns kvar 🙂 och ibland är det bara så skönt att välja the more alone alternative. det ger en väldigt mkt det med. är superavis förresten på din england-vistelse. the land of harry potter!!!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s