#TBT

tbt1

Varenda fredag i typ fyrahundra års tid har jag tänkt ”aj satan, jag missade throwback thursday”. Men idag kom jag på det, just nu! Ni kanske bara känner mig som den alltid snygga, alltid genomtänkta person jag är idag (hah) men så har inte alltid varit fallet. Och jag har sett ut på så många olika sätt. Idag tänkte jag ändå begränsa mig till min early twenties. T ex som här ovan, en sommarnatt 2009. Dyngfull och med stulen blomsterkrans på huvudet. Förlåt, vem jag än stal den ifrån.

tbt2

Och här. Jag var väldigt förtjust i den ”bohemiska” looken sommaren 2009, här är det midsommar. Jag och Heidi levde varje dag som vi vore på festival. Delade sprit- och hårspraysflaskor. Så jävla roligt då, men skulle aldrig göra om det. På hösten åkte jag till Tyskland.

tbt3

Här bor jag i Tyskland och tyckte dreads var en bra idé. Tack och lov syns de inte så bra här, men ni kan ju ana oredan på huvudet. Det här fotot är taget bredvid ån Leine som rinner genom Hannover. Jag och Kim bruakde sitta där och dricka billigt Lidl-vin när det var varmt. Här på bilden var jag också jättekär i D, tror vi just hade flyttat ihop. Herregud, jag har historier för flera år framöver om jag börjar gräva i mitt Tysklands-arkiv. Tror jag måste protionera ut det lite bara. Vi börjar med dreadsen.

tbt4

Jag var förtjust i min leopardscarf. Den har jag kvar, men den gula glömde jag på en pub i Hannover. Det här fotot är taget från Henrys, vår stamkrog. Vi satt alltid där och blev kompsiar med alla bartenders. Drack sjukliga mängder happy hour-drinkar. Och sminket!!! Ser ju sjuk ut.

Blev helt upp och ner av att tänka tillbaka på gamla tider. Måste nog ta en paus, även om jag hade tänkt visa flera bilder från mina vilda dagar. En annan gång. Håll till godo.

Annonser

2 thoughts on “#TBT

  1. Vet du, detta är ju ett lustigt sammanträffande, men jag hade också dreads medan jag bodde i Tyskland. Det var för jävligt, önskade de hade försvunnit så fort de var gjorda. (Och jag gjorde som så klart själv, med en blandning av bivax och bivaxmodellera så du kan ju tänka dig hur det såg ut). För övrigt sitter jag också och pungar på en drös tysklandshistorier. Det är nåt speciellt med Tyskland: det är så odramatiskt och icke-spännande. But i loved it!
    Vad jag egentligen skulle säga här är att jag totalt har snöat in på din blogg, den är så jävla underbar! Skickade länken till en kompis och vi lolade tillsammans över din far som delar med sig sina bästa youtube-videor. Tänkte jag skulle glädja dig med den nyheten. You are fucking awesome! H. Lotta

    Gilla

  2. Haha, det är nåt med Tyskland och dreads alltså… ina berodde nog mest på att jag bodde i en stadsdel med nästan enbart studenter och massa hippies, så var och varannan människa hade dreads. Grupptrycket alltså. Men jo, Tyskland är bra på många sätt. vi kunde göra en Tysklands-antologi med våra värsta historier 😀

    Och TACK!!! Ska hälsa pappa att han är internetkändis numera, hehe…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s