Här sitter jag och duger

IMG_2576

Jag ser lite oroad ut på bilden ovan. Och det har jag skäl att vara också, för idag tänkte jag baka. jag och Mia-Irene ska AW’a hemma hos mig, så jag tänkte slå på stort och plocka värdpoäng. Det är bara det att jag hatar att baka och inte gjort det sen typ ever. Jag blir alltid så irriterad när jag bakar för att det är är klet och skit överallt sen. Bröd bakade jag visserligen  rätt mycket för några år sedan, men att baka kakor – och det är det jag ska göra idag – det har jag nog inte gjort sen högstadiet. Återkommer med rapport.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s