All night, all day

Martina visade mig det här klippet i helgen och gjorde således min dag. Förutom att peppa jääni för Veronica Mars-filmen handlade jag lite böcker (Americanah och Morisseys självbio), lite te och rawgodis på Ruohonjuuri, flanerade i solskenet, svor i snöslasket och LittSkapade, förstås. Förutom snöslasket har jag haft en alldeles skitskön helg. Kan inte beskriva i ord (hur fan kom jag in på LittSkap? LOL) hur skönt det är att stiga in i den lilla bubbla som LittSkap och Åbo är för mig. Ja okej – en dålig sak hände. Jag köpte vad jag trodde var senaste Astra från Akademen, bara för att upptcäka flera timmar senare att det var ett gammalt nummer! Inte för att det på det sättet blir inaktuellt, men det känns ju bara sjukt dåligt av Akademen att ha fram ett gammalt nummer som enda nummer. Klart en tror det är nyaste nytt i så fall. Så nu är det jag som tecknar en prenumeration, för att försäkra mig om att få alla nummer hem. Du kan göra det samma HÄR. Astra är en av snyggaste och intressantaste tidningarna i Finland, så det lönar sig!

Jag skulle vilja blogga om allt möjligt, men solen lockar bort mig från datorn. Jag är aldrig så desperat efter solstrålar som när jag först ser dem. Vi ses nån mulen dag, okej?

HERREGUD, jag höll på att glömma! I fredags fick jag mejl från Kulturfonden med titeln; Ansökan beviljad. Så här känns det; AAAAAAAAHHHHH!!!!!! (alltså bra)

Annonser

7 thoughts on “All night, all day

      • Otacksam får man vara, och ja, jag håller med förstås. Men jag blir ändå peppad på något sätt av att folk man känner får det, känns lite fint och hoppfullt. Man vill ju att ALLA man känner ska få göra exakt det de gillar och är intresserade av. Sedan är det väl lika likely som att en glittrig pegas plötsligt flyger in i vindrutan på bilen när man kär påväg till Ekorosk att verkligheten ska se ut så, men det förändrar inte det faktumet att den BORDE göra det. Och varje litet bidrag på vägen är ju success!

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s