Tjejkväll hos fammos

IMG_2553IMG_2559IMG_2560IMG_2554

Igår kväll var jag och kusin Malin + hundar på besök till fammos. Det var trevligt. Annars vet jag inte. Har inte så mycket att berätta. Ska försöka hitta lämpliga hyllor till brorsans lägenhet nu. Att han skaffat lågenhet passar mig perfekt just nu, min egen börjar bli proppfull med diverse loppisfynd, men nu har jag en till lägenhet att fylla med saker. Perf!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s