Skämtar ni med mig?!

IMG_2279

Ni golvade Viola i alla fall.

Herregud, måste börja skriva mer om Jeppis Pride (eller om filmen Call girl ska visas i Frankrike eller inte, det är en sökterm på Google som lett er hit. Tyvärr vet jag inte om den ska det eller har gjorts det, f’låt), mitt besökarantal sköjt i höjden. Har inte varit med om något liknande sen Linn Jung länkade till mig, och inte ens Jungas Lintsu  fick upp statistiken på det sätt som Priden gjorde. Kände mig för ett ögonblick som en sån där kändisbloggare. Tack för alla fina kommentarer och tack för allt stöd och tack för att ni alla är så förbannat smarta, civiliserade och medkännande människor.

 

Annonser

2 thoughts on “Skämtar ni med mig?!

  1. Helt rätt! Såg din länk delad i mitt FB-flöde också av personer som mig veterligen inte känner dig, det gjorde mig glad och stolt – ööh, som om jag skulle ha någon ”rätt” att vara stolt över dig? Vi säger glad då, det gjorde mig glad! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s