Regler för dåliga dagar

IMG_2411

1. Undvik bildbylines där du ser ut som en påskhäxa (dvs alla). en gotta dig i berömmet för din första TV-kolumn! Nästa vecka tänker jag inte fria i lokalpressen. Tror jag.

IMG_2413

2. Bär färgglatt läppstift för att make up for the fact att du ser ut som Voldemorts röv i ansiktet.

IMG_2414

 

3. Ät vad du vill, speciellt prinsesstårta.

IMG_2418

4. Hoppas på det bästa. ”Det bästa” illustreras här av de friska ungdomarna Beppe, Malin och Marie.

Annonser

4 thoughts on “Regler för dåliga dagar

 1. Ahaa så det var detta som var på gång! Kul! I spy with my little eye ett gammalt blogginlägg va? Och finfin frisyr! Kan ej avgöra om du ser påskhäxig ut eller ej men personligen tycker jag ju alltså att påskhäxa är en av de intressantaste looker en kan ha så you go girl. Ska du alltså skriva regelbundet för ÖT? Tänker du kanske publicera dem här också? För jag röstar JA på det. Vill läsa!

  Gilla

  • You spy right! Ja, kommer skriva kolumn om TV en gång i veckan framöver. Mina kolumner kunde eventuellt figurera här på bloggen också. Utan päskhäxe-bylinen då, heh.

   Gilla

 2. Pahaha! Påskhäxa minsann. Jaja. Jag tycker du såg jättefin ut. Jag undrar lite desamma, kommer kolumnen på nätet för oss utomstäders?

  Jag håller helt med om Fredrik, men dock påminner han så mycket om min pappa att jag skulle vilja bli hans dotter juridiskt. Vilken härlig pappa han skulle va! Ser du då vilket samband du och jag skulle få? Du skulle få bli min stepmom! Jag ser ett väldigt lyckligt familjeporträtt framför mig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s