O-tips

trailer-for-naomi-watts-princess-diana-film-header

 

Nu vill jag o-tipsa om en film, nämligen Diana om Lady Di och med Naomi Watts i huvudrollen. Lady Di är ett av mina specialintressen och jag har de flesta böcker som getts ut om henne. Därför var jag ganska excited över den här filmen. Men alltså, hur kan man förminska nån sån inflytelserik kvinna som gjord så mycket till det våp som hon framställs som i filmen? Jag fattar inte. Jag blev faktiskt mest bara arg. Dessutom kändes Naomi Watts överspelad. Så veckans o-tips lyder; filmen Diana. Skit i den och gör något bättre med de två timmar du sparar. Typ pilla dig i näsan eller nåt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s