21. En grej som får mig att vilja vråla HIGH FIVE! i vardagen.

Eftersom jag är på URUSELT humör idag – vi pratar farligt hög blodtrycksnivå – så har jag rent spontant lite svårt med att komma på något som skulle vilja få mig att high five:a i vardagen så där. Men för att få mig själv på bättre humör tänkte jag lista saker som är värda ett high five.

 • när jag hittar en bekants blogg jag inte tidigare vetat om
 • när snygga polyesterklänningen jag hittat på loppis sitter perfekt.
 • när jag vet svaret i På Spåret

 • når jag vaknar extra tidigt och är skitpigg
 • när avokadon är perfekt mogen
 • när jag spottar en bok i hyllan på bibban som jag velat läsa länge, men glömt bort att jag vill läsa.

 • när jag har en bra hårdag
 • när jag har mens och inte värk
 • när jag lagat mat jag aldrig gjort för och det är skitgott

 • när jag drar ett roligt skämt och någon annan än jag skrattar
 • när nån idiotstatus på facebook inte får likes
 • när jag är färdig med något före deadline

 • när jag får annan post än räkningar och reklam
 • när jag kastar nåt i roskisen och träffar
 • när jag hittar den perfekta presenten åt nån, helst strax före deras födelsedag

 • när jag lägger sista biten i ett pussel
 • när jag tror toalettpappret är slut men inser att jag gömt undan en rulle i skåpet
 • när jag fått en kommentar på bloggen

 • när min chef ber mig göra något och jag redan har gjort det
 • när jag skrivit färdigt ett kapitel i min roman (händer mycket sällan)
 • när jag hör Destinys Child eller Spice Girls på radion

Trodde i ärlighetens namn jag skulle bli gladare av den här listan, men den har bara påmint mig om att ingen av de här sakerna har hänt idag (OCH att Tina Fey är the queen of high fives) (och att jag verkligen borde ladda mitt kamerabatteri, gifs känns lite lame). ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Vad är det med alla dessa dåliga dagar lately? Det kan ju omöjligt ha med min egen attityd att göra.

Annonser

7 thoughts on “21. En grej som får mig att vilja vråla HIGH FIVE! i vardagen.

 1. Här kommer iaf en punkt på listan! Var jävligt längesen jag kommenterade trots att jag läser varje dag, ska försöka bättra mig. Tycker du kan ge dig själv en high five varje gång du skrattar åt dina egna skämt, det gör jag.

  Gilla

 2. Polyesterklänningar? POLYESTER? Förlåt men nu blev jag chockad. Jag skyr polyester som pesten. Polypesten. Bomull ska det vara!

  Annars mycket bra lista. Jag skulle säkert också ha en dålig dag om jag var ärlig med mina känslor, men pga haft jobbansökningar att skriva har jag pumpat upp mitt ego och mitt humör så de svävar som färggranna ballonger någonstans under taket.

  Och vet du vad! Jag kan inte blogga om det för jag har förstås skrivit i mina ansökningar om min blogg, att gå och titta hur jag bloggar fint. Yep. Får väl skriva några inlägg om vilken supermänska jag är.

  Gilla

  • Haha, jag föredrar också bomull i vanliga fall, men det är tunnsått med bomullsklänningar på den österbottniska loppismarknaden och de gånger jag fyndar klänningar är de utan undantag i riktigt svettig polyester. Jag har lärt mig att uppskatta polyestern på sitt sätt.

   Haha, vilket dilemma! Men jag tycker det r bra om ditt ego flyger runt under taket, såna dagar behöver man ibland!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s