19. Kolla! Det här är ett fynd jag gjorde en gång.

index  En gång hittade jag den Liselott, Lottas dotter, allra sista Lotta-boken på SPR-kirppis i Kokkola för 50 cent. Det är den mest sällsynta (och kanske den fulaste, herregud, pärmen) och jag har sett exemplar av samma bok bli sålda för flera hundra kronor (tror 800 är det dyraste jag sett) i Sverige. Känslan när jag hittade den, mitt bultande hjärta, hur jag blickade rnut mig för att kontrollera att ingen annan Lotta-fantast stod beredd att anfalla mig för att få boken. Åh, det var magiskt. Det var ett äkta fynd.

Och nu tänkte jag faktiskt besöka samma loppis igen, för att kolla om Fru Fynd-fortuna står på min sida idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s