14. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att byta liv med någon i en tv-serie…

parks-recreation-40

Om jag skulle få behålla min egen personlighet (tycker Ann själv är lite boring) och så där så skulle jag lätt byta liv med Ann i Parks & Recreations. Fatta att vara BFF med Leslie Knope, bara det är motivering nog tycker jag. Sen skulle Ann-jag skratta ihjäl mig varje dag, skulle vara glad jämt om jag fick hänga med alla roliga människor i P&R.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s