Mina eneurosfynd

Jag var ju på shopping spree till Finska Missionsstugan här förra veckan, där de råkade ha eneurosvecka. förutom min vinterjacka, som är stor och svart och inte gör sig på bild köpte jag dessa tre saker.

IMG_2187 IMG_2188

En svart blus med diskret mönster, i bästa svett-polyester. Jag har en förkärlek till märkeslapparna i såna plagg, i alla fall om de är finska eller svenska.

IMG_2184 IMG_2186

Min stickatröja, komplett med axelvaddar och allt. Den killar och sticks lite, men annars gillar jag den jättemycket.

IMG_2189 IMG_2191

Och så en lagom åttiotalsknäppt kavaj, givetvis även den utrustad med axelvaddar. Gillar fickorna, de har en mycket tillfredställande fyrkantig form. Och allt det här för en euro plagget. Förstår inte folk som aldrig handlar loppis. Vilka losers.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s