Min helg igen då

IMG_2124

I fredags hade vi bandkväll med fantastisk feelis på jobbet och sen drack jag en Ginger Ale (har ju nyktert år 2014, mer om det sen kanske) på Netti med bla annat brorsan och Terjärvs finest, Fatma. Det var iskallt.

IMG_2125

I lördags kom Mia-Irene till mitt på en tekopp och skvaller. Hon tyckte inte om att bi fotad, men vad gör det. Vi bestämde oss för att starta en ny cool crowd, eftersom vi båda två aldrig orkar gå på fest och sånt.

IMG_2128

Sen kom syrran på besök och vi lagade mat. Och åt den.

IMG_2133

Och drack kaffe och lackade naglarna. Jag tyckte mina naglar matchade kaffekoppen på ett utsökt sätt.

IMG_2135

 

Drussu kom också förbi och vi pratade gamla minnen i flera timmar.

IMG_2159

Och skrattade så tårarna rann. Trodde precis i det här ögonblicket bilden är tagen att syrran skulle svimma av allt skratt.

IMG_2145

Kantele was not pleased.

IMG_2163

Men när vi lugnade ner oss igen gjorde hon det också. Och rörde sig inte före sen söndag kväll typ.

IMG_2168

Igår tyckte jag mina naglar behövde lite glitter. Och så höll jag i en vitlök.

IMG_2173

 

Vitlöken fick dock ge vika när Viola bestämde sig för att hon skulle vara i centrum och resolut lade sig att vila mitt på köksbordet. Framför Beverly Hills-avsnittet, förstås.  Är in i en 90120-period nu igen och alltså, Dylan McKay, mmm.

 

IMG_2199

På kvällen var vi till pappas och jag tänkte först jag skulle inviga min mellandagsrea-hatt. Men jag kände mig som Pettson, så jag sket i den. Vet inte hur jag ska vänja mig vid att ha hatt, tycker det är så stylish men känner mig alltid så fruktansvärt självmedveten i hatt.  Eller som Pettson då.

Det var hur som helst en bra helg, fram till att det hemska hände.

IMG_2200

Mitt favoritjulpynt (som visserligen stått fram året om), semestergorillan,  ramlade i golvet och gick i kras. Allting kan gå itu, men mitt julpynt kan tydligen gå i tusen bitar. Sorgen är oerhörd. Vem/vad ska nu muntra upp mig från hedersplatsen  bokhyllan? :(((((

Annonser

2 thoughts on “Min helg igen då

  1. Känner igen hattproblemet, men nångång i tiden läste jag tipset att en ska ta på sig hatten där hemma minst en timme innan en går ut med den på bland folk, så att ens huvudhållning et.c. hinner vänja sig med att bära upp hatten på ett värdigt sätt, typ? Tror starkt det kan ligga något i det! Skulle va helt najs att nånsin komma ihåg att testa det också bara.

    Gilla

    • jo, jag har läst nån gång att en ska städa i hatt å, eller var det klackskor? hur som helst, knickset är ju just att en aldrig kommer ihåg att göra det!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s