11. Den bästa grönsaken är ju som vi alla vet…

Chips.

 

Nä okej, enough med chips-skämten nu. Tomat är väl egentligen en frukt så det är väl uteslutet, men annars skulle jag ha sagt det. Har alltid tomater hemma – de funkar ju liksom till allt. Tomat och svartpeppar är ju det godaste pålägget till exempel. Men tillbaka till grönsakerna då. Jag tror jag säger ROTSAKER. Älskälskälskar rödbetor och kålrötter och palsternackor och batat och morötter och hela fadirullan. Tyvärr är jag allergisk mot morot när den är rå men kokt eller ugnsrostad, mmmmm. Och rödbetor, alltså skulle jag bara få äta en matkombination resten av livet skulle jag ta rödbetor och chevré (skulle ändå ta chips och dipp, LOL).

Nu kom jag visserligen på att majs är skitgott och lök är väl kanske också en grönsak och lök är ju livsnödvändigt. Och spenat! Spenat är bra. Och paprika! Jävlar, vad svår fråga det här var. Alla grönsaker är bra! MVH vegetarianen

PS Okej, alla grönsaker är inte bra, har väldigt svårt för aubergine pga bajskonsistens och ärtor för att de smakar för grönt.

SJUKT jobbig fråga det här alltså.

 

Annonser

2 thoughts on “11. Den bästa grönsaken är ju som vi alla vet…

  1. Alltså grönsaker och frukt har blivit min nya kärlek! Häromdagen stod jag vid chipshyllan och suktade, men sen kom jag på att fruktsmoothies är supergoda så jag köpte en avokado och gjorde smoothie på banan, avokado, apelsinjuice och spirulinapulver. alltså! har aldrig gjort det valet innan. inte för att säga att man ska lämna bort chips men min mage mår bättre utan (fast jag åt chips idag ändå hehe)

    har även provat grönkålschips (kale-chips) en gång, det var rätt gott faktiskt. men man bör vara försiktig med olivoljan. mina favvogrönsaker är också tomat (fast ja, frukt), rödbeta, morot, rotselleri (asgod i spaghettisås), broccoli och blomkål!

    Gilla

  2. åh, hur kunde jag glömma blomkål, det är ju skitgott! broccoli gillar jag rå, men inte annars. ska testa grönkålschips nån gång, det vore ju onekligen lite nyttigare!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s