10. Kolla! Här är en bok som jag tycker är snygg

Här skulle jag ju vilja säga att jag tycker alla böcker är lika fina och alla böcker är snygga på sitt sätt, men jag förstår ju att det svaret inte går hem. Men jag tycker ju en bok är en vacker sak, oavsett pärm, men okej okej.

untitled-1_520dd66dddf2b37ff4bd2f39

Bonnier Pockets nyutgåva av fyra feministklassiker tycker jag är riktigt, riktigt snygga. Fast jag har alla dessa böcker redan kunde jag helt bra tänka mig att köpa dem alla fyra. Överlag tycker jag de här Bonniers nyutgåvor av olika klassiker är snygga, men mitt hjärta bultar ju lite extra för feministerna, natürlich.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s