9. En grej jag skulle vilja vänja mig av med.

Jag vet inte hur jag ska formulera det här, eftersom det är en sak jag egentligen skulle vilja vänja mig vid, men – att använda min telefon. Jag svarar aldrig på SMS, jag läser dem och tänker jag svarar sen, jag kan lätt gå ett par dagar utan att kolla min telefon en enda gång och jag ha av ljudet typ nästan jämt.  Jag vet att alla i min närhet som försöker kontakta mig med jämna mellanrum hatar den här sidan av mig, så för deras skull skulle jag vilja vänja mig av med att ignorera min telefon. Sen blir jag ju givetvis skitarg när nån jag ringer/smsar till inte svarar direkt. För det är ju ”en annan sak”.

Annonser

2 thoughts on “9. En grej jag skulle vilja vänja mig av med.

  1. Samma här. Men mer än jag stör mig på mig själv för att jag är dålig på att vara anträffbar stör jag mig på de som stör sig på att jag inte är anträffbar. DET ÄR INGEN MÄNSKLIG RÄTTIGHET ATT FÅ KONTAKT MED MIG PRECIS I DENNA SEKUND! Mest av allt stör jag mig på att jag trots det tycker att det är en mänsklig rättighet att få tag på de jag vill ha tag på precis när jag vill ha tag på dem. Däremot tycker jag inte att du ska vänja dig av med denna ovana. Den ger mig hopp!

    Gilla

  2. haha, jag håller helt med ditt resonemang och vad befriande med nån som förstår vikten av att få vara lite oanträffbar ibland! upp till kamp!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s