7. Kolla! Här är en bild på stället där jag oftast sitter när jag bloggar.

IMG_2071

Det här var en svår en, för jag har ingen särskild bloggplats. Oftast ligger jag i sängen, eller så sitter jag här – vid min vrå i vårt gemensamma kontor på jobbet. Jag delar visserligen skrivbordet med min kollega P, men tyvärr är nog mest jag som ligger bakom röran på det. Heh. I alla fall gillar jag vårt kontor och sitter ofta här och gör oarbetsrelaterade saker, typ bloggar.

IMG_2072

En bonusbild på vårt pinfärska AE Magazine som kom från tryckeriet för en halvtimme sen. Den kommer att finnas till exempel här på After Eight imorgon, när vi fyller 27 år och firar med Friday I’m in Love-konsert med bandet Grand (som ni kan läsa om här). Ni kan ju komma hit och kolla och plocka på er ett ex av världens i särklass snyggaste tidning.  Det är förresten Emilia som gjort pärmbilden.

Slut på reklam.

Annonser

6 thoughts on “7. Kolla! Här är en bild på stället där jag oftast sitter när jag bloggar.

    • Jag kan för en billig slant (cirka noll euro) ta med ett ex till LittSkap-helgen om du är där. Annars kan jag posta ett!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s